BASES DEL CONCURS D’INSTAGRAM DE SANTA PERPETUA SOLIDARIA (SPSOLIDÀRIA) PER A LA MOSTRA D’ENTITATS DE 2018 A SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

1. Al concurs poden participar tots aquells usuaris de l’aplicació mòbil Instagram que realitzin fotografies on apareguin les fotografies propietat d’SPSolidària que estan exposades a l’estand de l’Entitat. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs seran valorades pel jurat.

2. La participació al concurs implica que el participant tingui un compte públic a Instagram i que respecti les condicions d’aquesta xarxa.

3. Les fotografies han de ser etiquetades amb el hashtag #concursSPS i #MostraEntitatsSPM, etiquetades amb SPSolidaria i compartides a Instagram

4. Els participants han de ser seguidors del compte @SPSolidaria per poder optar al premi.

5. L’organització es reserva el dret de denunciar i demanar l’eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera els drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

6. SPSolidària es reserva el dret de rebutjar i excloure de la participació del concurs qualsevol foto que no reuneixi els requisits descrits a les bases.

7. Els concursants no podran incloure en les imatges de participació del concurs missatges o imatges que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, la ètica, el bon gust.

8. SpSolidària declina qualsevol responsabilitat sobre les conseqüències de les exhibicions per part de l’usuari que pugui comportar a si mateix

9. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre les 16h i les 23 h del 6 d’octubre de 2018 coincidint amb la realització de la Fira d’Entitats.

10. No s’acceptaran fotografies fora d’aquest termini.

11. Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins del termini del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del mateix.

12. Un jurat format per 3 persones de la Junta de SPSolidària anunciarà la foto guanyadora (amb més “m’agrada”) i es comunicarà amb l’usuari la resolució mitjançant un comentari a la imatge guanyadora.

13. La foto guanyadora rebrà com a premi una Smartbox valorada en 40€. El guanyador també rebrà un exemplar de la propera publicació d’SPSolidària i una reproducció ampliada de la fotografia.

14. Els concursants cedeixen els drets d’imatge de les seves fotografies perquè puguin ser publicades a les seves publicacions, al seu web i a les xarxes socials.

15. Els participants han de guardar la foto original per tal que doni la resolució adequada per a la publicació impresa.

16. SPSolidària donarà a conèixer el/la guanyador/a en un termini màxim de deu dies hàbils una vegada hagi finalitzat el concurs.

17. El jurat podrà declarar el concurs desert.